2010-04-03
 20:01:10

Mission: Free hugs

Senare i torsdags åkte vi ner på stan i Karlstad för att gå runt med Dejans "Free Hugs"-skylt. Det blev succé och många kramar delades ut! En kvinna ville hellre krama hundarna än oss och det var såklart helt okej, hundarna blev ju bara glada. Vårt uppdrag var att sprida kärlek som Dejan uttryckte det och två tjejer konstaterade att man blev glad bara av att se oss med skylten även om man inte kramade oss.

Dejan med skylten.

Dejan åkte ju till Schweiz (stavning?) idag så han ville ha några roliga dagar först. Eftersom det dessutom var första april lurade han några att han skulle göra lumpen i Serbien i tio månader, april april!

Sen ställde sig Dejan utanför The Phone House och spelade luftgitarr och som Elias säger på filmen så försvann folk inom en radie av typ 20 meter, då var det ingen som vågade komma fram längre xD

Efter detta åkte vi hem till Elias igen och tittade på Småstadsliv och Småstadsliv 2, sen var det dags för mig och Frida att ta hundarna och åka hem för att packa. För på fredagen tog jag och Gibson bussen till Örebro där vi blev upphämtade av mamma, Ulf och William för att åka vidare till Hedemora och morfar där vi är nu.

Glad Påsk!

/Sandra & GibsonKOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: