2010-03-29
 00:24:13

Draghund #1

Gibson har gått och blivit draghund!


Gibson är inte med på filmen eftersom jag stod och fotade när Frida filmade men det kommer fler gånger, garanterat! Idag åkte nämligen jag, frida, jennifer, sandra, emmy, cicci och maria till skived med hundarna för att åka längdskidor med våra draghundar. Det var en salig blandning av raser iallafall! Golden retriever, engelsk setter, cocker spaniel, border collie, vit schäfer, blandras eller fake-hoffe och welsh springer spaniel! Vi hade hur kul som helst!

 

Den här gången hade jag lånat sele och expanderlina av skolan och så ett hundförarbälte av jennie så det blev perfekt! Gibson fattade verkligen hela grejen, tror att det inte var så ovanligt och kanske obehagligt som när vi åkte på friluftsdagen när vi bara hade koppel och vanlig promenadsele. Idag kunde jag ju verkligen låta honom dra! Det här är garanterat något vi kommer fortsätta med nästa vinter eftersom både Gibson och jag tycker att det är så sjukt kul! Ska köpa en egen sele till honom också så fort jag får råd, det viktigaste just nu är att betala röntgen på torsdag :)

 

Men nu blir det sängen, Gibson är också helt slut sen draget så han har bara legat och sovit och en stund satt jag på golvet med honom i knät så somnade han där. Mitt lilla hjärta, är så glad att jag hittade honom<3


Jag får uppdatera lite mer om vad som hänt en annan dag. Känns som att det händer saker hela tiden!

 

God natt!

 

/Sandra & Gibson

 KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: