2009-12-21
 02:04:26

Eddie Izzard

När jag vaknat gick jag ut på en mysig morgonpromenad med Gibson och sen har det varit full rulle. Gibson har fått leka med barnen, med grannhunden och med leksaker medan jag suttit och flätat, städat och duschat. Jag har börjat fläta på en hundleksak, simpel men slitstark och den tar ganska lång tid. Det enda som behövs är ett halv lakan. Ni får se senare, när jag har kommit lite längre..

Vid halv ett var det dags att åka till jobbet så jag och Terese åkte och i gbg jobbade vi då på Eddie Izzard - någon stå upp komiker med snäll och trevlig merchkille. Jag fick en mugg! Det var kul att jobba igen för det var ett tag sen eftersom det är jobbigt när jag bor i Forshaga och nu har jag ju lite mer julklappspengar. Men den allra bästa julklappen har jag ju köpt till mig själv och det är såklart Gibson! Det var iallafall en relativt lugn kväll att jobba med och vi blev klara ganska snabbt efter showen. När jag kom hem tog jag ut Gibson på en prommis och shit vad han var pigg och busig - han studsade fram och såg allmänt superglad ut!

Det känns iallafall som att jag hittat rätt hund änsålänge, för vi är ganska lika eftersom båda är typ... hyper, men ändå lugna. Det ska bli så spännande när jag börjar träna med honom, hur han är att träna med. Det vi ska ta tag i till en början är kontakt, passivitet och gå fint i kopplet eftersom han drar ibland. Men det kommer gå super tror jag!

Det märks att han är en retriever också, för vantar är jättekul att hämta och lämna hos mig. Speciellt barnens vantar.

Nu ska jag gå och lägga mig, det skulle jag gjort för länge sedan! God natt allihopa!


Vagnen måste vara en av de bästa sakerna med att jobba eftersom
det finns små backar där man kan sitta på vagnen och åka ner :D

/Sandra & GibsonKOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: